Business and Hotel Management School - Luzern Switzerland

Höhere Fachschule
Hotelmanagement Course Programm Switzerland

Programs

The BHMS Diploma in Hospitality Management program is specifically designed for young adults wishing to enter the international hotel and hospitality field and who aspire to a management career in this industry.

The program offers students an academic education together with vocational core competency training.

For more information

Your managerial career path brings you new levels of responsibility and complexity. You must be able to lead multiple functions or businesses. The BHMS Executive Diploma Programs give you the confidence and influence to lead and manage successfully, at a personal and business level.

For more information

BHMS Culinary Arts Programs develop students' contemporary skills in food preparation and presentation, à la carte cuisine, pastry and desserts and kitchen management through hands-on training and classroom learning. Over the course of 3 years, students acquire all the fundamental skills necessary to work in the world's finest dining establishments in one of the fastest growing industries. 

For more information

Mit einer Ausbildung zum Dipl. Hotelier / Restaurateur HF an der BHMS legen Sie den Grundstein für eine internationale Karriere im Bereich Hotellerie und Gastronomie.

Gut ausgebildete Fach- und Führungskräfte werden in den unterschiedlichsten Betriebs- und Unternehmensformen gesucht - von familiengeführten Kleinunternehmen bis zu internationalen Hotelketten und Resorts, wie auch in vielen Unternehmen im Luxus-Dienstleistungsbereich.

In der Schweiz ist für Praktikanten ein Mindestlohn von CHF 2'172 brutto gesetzlich garantiert. In Verbindung mit der einzigartigen Kursaufteilung an der BHMS fallen nur geringe Kurskosten für das 1. Jahr an und Sie können durch die Praktika eine finanzielle Rückstellung für die Kurskosten im 2. und 3. Jahr tätigen.

Weitere Informationen